• wij werken op afspraak; ook 's avonds en op zaterdag
  • .

Straight away Hoorn

Wil je snel en makkelijk afvallen? Je huidige eetpatroon even helemaal doorbreken en resetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Afslankstudio Thin(K) is hét adres voor Straight away Hoorn, Zwaag, Blokker en omstreken. Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van smakelijke shakes, repen, soepen en warme gerechten. Door op een verantwoorde manier koolhydraten te beperken, dwing je je lichaam om over te schakelen op vetverbranding. Met de producten van Straight away beperk je de inname van koolhydraten. Toch krijg je hiermee alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen binnen. Bovendien zijn de producten gezoet met stevia en zijn er hoogwaardige eiwitten toegevoegd, zodat je geen spiermassa verliest.

Hoe werkt het precies?

Eén Straight away product staat gelijk aan één volwaardige maaltijd. Je kunt dus één of meerdere reguliere maaltijden per dag vervangen. Ieder product bevat ca. 200 kcal en alle benodigde vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt per maaltijd. Zo kun je ervoor kiezen om 4 producten per dag te nemen en gewone voeding te laten staan. Maar je kunt er ook voor kiezen om 3 producten met een koolhydraatarme maaltijd te combineren. Omdat alle producten qua samenstelling gelijk zijn, kun je zelf kiezen hoe jouw menu eruit ziet.

Als je kiest voor 4 producten, krijg je dus ca. 800 kcal per dag binnen. Dat lijkt weinig, maar door de samenstelling en vanwege de eiwitten en vezels zul je geen hongergevoel ervaren. En omdat je alle benodigde voedingsstoffen per maaltijd binnenkrijgt, is er geen sprake van een zgn. crashdieet. En doordat je heel langzaam weer koolhydraten toevoegt aan je menu, ontstaat er geen jojo-effect. In deze fase leer je de juiste keuzes te maken, zodat je toewerkt naar een nieuw, gezond eetpatroon.

Kennismakingsgesprek

Voordat je begint maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is allereerst bedoeld om elkaar te leren kennen. Wij bespreken wat je doelen zijn en of dit reële doelen zijn. Wat je motivatie is en wat je eventuele valkuilen zijn. Maar ook bespreken wij je gezondheidssituatie, of je al eerder bent afgevallen én ga je op de (gevreesde) weegschaal.

Dit intakegesprek kost eenmalig € 25,-

Weegmomenten

Je komt één keer per week langs voor een weegmoment. We bespreken hoe het met je gaat, waar je tegen aanloopt en of het gekozen programma moet worden bijgesteld. Waar nodig is je persoonlijke coach er voor je om je te stimuleren en te motiveren. Na afloop maken we een nieuwe afspraak en krijg je weer voor één week producten mee.

Alle producten op een rijtje

Kijk hier voor het volledige overzicht Straight away producten

Straight away Hoorn

Je vindt ons, aan De Nieuwe Steen 24B te Hoorn. Centraal gelegen ten opzichte van Zwaag, Blokker, de binnenstad en de Kersenboogerd.