• wij werken op afspraak; ook 's avonds en op zaterdag
  • .
Ingrid Damen Afslankstudio Thin(K) lifestyle coach Straight away

Ingrid – voedingscoach

Ik geloof dat iedereen zich happy en gezond mag voelen. Dat als je in de spiegel kijkt, je denkt, “zó, ik mag er zijn”! Dat je niet de hele dag met eten bezig bent. En dan vooral met wat je allemaal níet ‘mag’ eten. Dat je zelfverzekerd bent en je kan concentreren op de dingen in het leven die er écht toe doen. Dus dat je een gezonde relatie met eten krijgt.

Ik weet hoe het is om geen gezonde relatie met eten te hebben. Dat je de hele dag met jezelf in discussie bent. Dat je steeds tegen jezelf zegt: ‘ik mag dat niet hebben’. En omdat je dat vindt, wordt het verlangen steeds groter. En als je aan het einde van de dag dan tóch bezwijkt voor die reep chocola, dan voel je je vreselijk schuldig en wordt het verlangen naar troost eten nóg groter. Juist omdat ik dat zo goed weet, uit eigen ervaring, weet ik wat er door jou heengaat.

Ik heb de strijd overwonnen. Maar voor mij stond er destijds geen coach klaar. Niet iemand die begreep wat ik voelde of me een compliment gaf als het goed ging. En dat is lastig. Daarom heb ik er mijn beroep van gemaakt en ben ik in 2016 begonnen met mijn praktijk. Om er voor anderen te zijn. Een coach, een luisterend oor een adviseur. En dat is het mooiste beroep dat bestaat. Iemand steunen, coachen en zien veranderen.

Welkom in de studio!

Afslankstudio Thin(K) Straight away